Prístav

Triediť: Najlepšie hodnotené




Rafting Poprad - splywpopradem.pl, Port Żegiestów Łopata Polska 30, 33-370 Żegiestów, Poľsko

Rafting Poprad - splywpopradem.pl, Port Żegiestów

129 Recenzie
Łopata Polska 30, 33-370 Żegiestów, Poľsko
Spływy Popradem pontonami i kajakami. Rafting. Ceny i trasy spływów. Rezerwacja i wypożyczenie pontonów i kajaków. Bieżący stan i temperatura wody Popradu. Galeria zdjęć i filmów ze spływów Popradem.
  • Bezbariérový vstup
  • Odporúčame kúpiť si vstupenky vopred
Spływy Popradem Fabryka Endorfiny - Muszyna Aleja Zdrojowa, 33-370 Muszyna, Poľsko

Spływy Popradem Fabryka Endorfiny - Muszyna

501 Recenzie
Aleja Zdrojowa, 33-370 Muszyna, Poľsko
Spływ Popradem z Muszyny - Fabryka Endorfiny. Pontonowe i kajakowe spływy Popradem są jedną z najciekawszych atrakcji Muszyny i pobliskich Krynicy-Zdroju czy Tylicza. Dla dzieci, dla rodzin, dla firm.
  • Bezbariérové parkovanie
  • Bezbariérový vstup
  • Bezbariérová toaleta
  • Bezbariérový výťah
  • Toalety
  • Wi‑Fi
  • Vhodné pre deti
  • Bar na mieste
  • Reštaurácia
  • Vhodné pre rodinu
  • Odporúčame kúpiť si vstupenky vopred
Vyhliadková plavba Liptovská Mara Green Boats Slovakia, Liptovský Trnovec 126, 031 01 Liptovský Trnovec

Vyhliadková plavba Liptovská Mara

40 Recenzie
Green Boats Slovakia, Liptovský Trnovec 126, 031 01 Liptovský Trnovec
  • Bezbariérové parkovanie
  • Bezbariérový vstup
Loď OG SLANICA - prístav č. 2 029 01 Námestovo

Loď OG SLANICA - prístav č. 2

933 Recenzie
029 01 Námestovo
Kompletný program, vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Loď OG Slanica a Slanický ostrov umenia
  • Bezbariérové parkovanie
Vyhliadkové plavby 2355, 032 23 Bobrovník

Vyhliadkové plavby

17 Recenzie
2355, 032 23 Bobrovník
  • Bezbariérové parkovanie

Odporúčané recenzie





Mar S
18.02.2024
Rafting Poprad - splywpopradem.pl, Port Żegiestów
Pełen profesjonalizm. Spływ kajakiem indywidualnie na odc. Muszyna-Żegiestów. Na początek rzetelny instruktaż, który jest przydatny!! Dostaliśmy worki wodoszczelne, które też bardzo się przydają. Kajaki bardzo wygodne. Poziom Popradu niski, więc jest trochę lawirowania między kamieniami i gacie można zmoczyć, ale przygoda rewelacyjna. Dla osób mniej doświadczonych, polecamy raczej ponton. Ubezpieczenie w cenie. Obsługa miła, pomocna, widać zaangażowanie. Polecamy!
Michal
15.02.2024
Vyhliadkové plavby
Krasne miesto. Odporucam navstivit. Je to pekna vodna nadrz.
Damian Ignaczewski
08.02.2024
Spływy Popradem Fabryka Endorfiny - Muszyna
Wszystko w jak najlepszym porządku! Bezproblemowy kontakt, po telefonicznym umówieniu się na spływ otrzymaliśmy potwierdzenie sms-em, wraz z dokładną instrukcją oraz pinezką Google Maps z miejscem spotkania. Przy samym miejscu spływu znajduje się płatny parking, jednak warto zaparkować przy głównej drodze - są tam bezpłatne miejsca parkingowe.
Cristian Mercea
26.01.2024
Vyhliadkové plavby
Nu e ca in poza. Este secat golfulPoate nu e sezon. In extrasezon nu e nimic interesant
Michaela Mišovičová
22.01.2024
Vyhliadková plavba Liptovská Mara
Krásny zážitok, loď maximálne pohodlná, útulná a hlavne tichá, príjemná atmosféra vďaka kapitánovi, ktorý bol priateľský, zhovorčivý a plnil naše želania bez problémov.
Damian Maciaszek
19.01.2024
Spływy Popradem Fabryka Endorfiny - Muszyna
Super zgrana ekipa wszystko wyjaśniła co i jak spływ był atrakcja dzieci 3 i 8 lat były zachwycone rzeka i widoki super polecamy każdemu kto jest w okolicy
Marína Jurčová
17.01.2024
Vyhliadková plavba Liptovská Mara
Úžasný zážitok, super kapitán, výborná atmosféra, krásny výhľad ....ale ta hodina je málo. Určite by som sa vozila aj niekoľko hodín, nakoľko loď je úplne tichučká a útulná
Danuta Stasiak
16.01.2024
Rafting Poprad - splywpopradem.pl, Port Żegiestów
Polecam spływ Popradem. Jest bardzo bezpieczny. Fantastyczna zabawa, choć trzeba wiosłować pagajami i wykazywać się umiejętnością omijania wystających, dużych kamieni. Obecny stan wody nie jest zbyt wysoki, co wydłuża spływ do ok. 3 godz. (na trasie Muszyna - Żegiestów). Cena to 45-50 zł. od osoby, do 18 roku jest w niektórych firmach zniżka 10 złTe ceny dotyczą spływu indywidualnie. Do jednego pontonu potrzebne są minimum dwie wiosłujące osoby. Stadardowy ponton może pomieścić 6 osób.
Turystka B-B
12.01.2024
Rafting Poprad - splywpopradem.pl, Port Żegiestów
Mimo, że podczas spływu złapała nas burza to wrażenia niezapomniane. Był to nasz pierwszy spływ, ale nie ostatni :) Polecam dla niezdecydowanych- daliśmy radę z dziećmi, było bezpiecznie i wesoło. Wstępne szkolenie było rzeczowe i nieco przerażające dla nowicjuszy, ale w praktyce nie było tak źle ;) Mały minus za to, że przemoknieci godzinę musieliśmy czekać aż dopłyną wszyscy uczestnicy i dojedzie spóźniony autokar.. ale to nie wina organizatorów więc daje 5 gwiazdek.
Viera Neščiverova
09.01.2024
Loď OG SLANICA - prístav č. 2
Plavili sme sa loďou Slanica 15.9.2023. Všetko bolo Ok, výlet sa nám páčil, rovnako aj ostrov, čo však veľmi chýbalo je viac informácií o Oravskej priehrade . Dostali sme len informáciu o jej rozlohe a hĺbke. Žiadne informácie prečo vznikla, na čo sa používa dnes, niečo o elektrárni, priehradnom múre a pod a už vôbec žiadne informácie o vtáčom ostrove. Na ostrove Slanica nejaké písomné informácie sú, avšak pokiaľ si turista chce ten ostrov aj užiť a nielen ho obehnúť, veľa sa toho tiež nedozvie. Možno by stačila jedna pekná nahrávka, ktorá by sprevádzala turistov na lodi. Loď Bohemia na Domaši by mohla byť inšpiráciou