Kanalizačné služby

Triediť: Najlepšie hodnotené




A - Z ISZA s. r. o. 6, Sokolovská 178, 040 11 Košice

A - Z ISZA s. r. o.

12 Recenzie
6, Sokolovská 178, 040 11 Košice
Zabezpečíme vám inštaláciu rozvodov vody, plynu a kúrenia v novostavbách, ale aj pri rekonštrukcii starých budov. Poskytneme servis kúrenia, plynových, elektrických kotlov a kotlov na tuhé palivá.
  • Bezbariérové parkovanie
  • Nákupy v predajni
K servis-MK,s.r.o. Púchovská 712/8, 082 12 Kapušany

K servis-MK,s.r.o.

28 Recenzie
Púchovská 712/8, 082 12 Kapušany
Krtkovanie Prešov - čistíme - prepchávame ... už sme na ceste. Čistenie odpadov | Krtkovanie | Čistenie kanalizácie v Prešove | 0907 216 100 | KRTKOVANIE východ
  • Bezbariérové parkovanie
Gart SK s.r.o Bardejovská, 080 06 Ľubotice-Šarišské Lúky

Gart SK s.r.o

14 Recenzie
Bardejovská, 080 06 Ľubotice-Šarišské Lúky
NOVY GART
  • Bezbariérové parkovanie
  • Online odhady
  • Služby na mieste
Kontrakt JMV, s.r.o. Krivá 18, 040 01 Košice

Kontrakt JMV, s.r.o.

3 Recenzie
Krivá 18, 040 01 Košice
Kontrakt JMV - sme košická rodinná firma a poskytujeme služby v oblasti krkovania, čistenia kanalizácií a potrubí a likvidácie odpadov
  • Bezbariérové parkovanie
Čistenie Kanalizácií

Čistenie Kanalizácií

3 Recenzie
Upchalo sa Vám potrubie, neodteká Vám WC, sprcha či drez? Potrebujete vybudovať novú kanalizačnú či vodovodnú prípojku? Máte únik vody? Poruchu na potrubí?
  • Bezbariérové parkovanie
VASODPADY Južná trieda 4/B, 040 01 Košice

VASODPADY

5 Recenzie
Južná trieda 4/B, 040 01 Košice
Non-sttop: prebíjanie, krtkovanie upchatého potrubia, stúpačiek, prečisťovanie hlavnej kanalizácie, lokalizovanie a monitoring potrubia. Kamerový systém RIDGID SeeSnake.
  • Bezbariérové parkovanie
  • Online odhady
  • Služby na mieste
  • Vyžaduje sa dohodnutie stretnutia vopred
  • Rodovo neutrálna toaleta
  • Zamestnáva vysídlené osoby
KALTRANS - čerpanie, odvoz a likvidácia odpadových vôd zo žúmp a septikov Revolučná 1225, 031 05 Liptovský Mikuláš

KALTRANS - čerpanie, odvoz a likvidácia odpadových vôd zo žúmp a septikov

0 Recenzie
Revolučná 1225, 031 05 Liptovský Mikuláš
Zabezpečujeme čerpanie, odvoz a likvidáciu odpadových vôd zo žúmp a septikov v Liptovskom Mikuláši a okolí. Kontaktujte nás a prenechajte Vaše starosti nám!
  • Bezbariérové parkovanie
Kanal Spiš s.r.o. Maxima Gorkého 7, 052 01 Spišská Nová Ves-Tarča

Kanal Spiš s.r.o.

0 Recenzie
Maxima Gorkého 7, 052 01 Spišská Nová Ves-Tarča
Naša spoločnosť sa špecializuje na služby v oblasti kanalizačných systémov na kľúč. Využite náš kanal servis v okoli Spišskej Novej Vsi, kanal servis snv, kanal spis snv, krtkovanie, čistenie kanalizácie, trasovanie potrubia, kamegový monitoring potrubia kanalizácie, kanalizačné siete
  • Bezbariérové parkovanie

Odporúčané recenzie





Marek
21.02.2024
K servis-MK,s.r.o.
Negatívne hodnotím ich ignorantský prístup k cudziemu majetku. Pri čistení obecnej kanalizácie zaparkovali polovicou auta na náš pozemok aj keď mali dosť miesta mimo neho a neprekážali by velmi riedkej premávke. Normálne by som čakal, že po upozornení sa ospravedlnia a preparkuju. Oni ale potrebovali minimálne 5 krát pripomenúť, že stoja na súkromnom pozemku a pritom o 1 meter vedľa nebudú nikomu prekážať. Počúvať ich nezmyselné argumenty a výhovorky predtým ako naštvane preparkovali nebolo príjemné. Kanal možno vedia vyčistiť ale kultura im chýba.
František Stolár
17.02.2024
K servis-MK,s.r.o.
S firmou som veľmi spokojný. Zavolal som poobede a do hodiny prišli z Prešova. Cena/kvalita a hlavne vedia poradiť. Odporúčam túto firmu.
Ľubo Čekan
02.02.2024
K servis-MK,s.r.o.
Vysokoprofesionalna praca. Volali sme ich v nedelu 12.4. (velkonocna nedela) o 11:00 a o hodinu uz boli u nas. Kanal sme mali upchaty po dlzke cca 8m a do hodiny bol prekrtkovany a vycisteny. Nasladne nam pan ponukol aj skontrolovanie kanalovej trasy kamerou, pretoze sa mu problem s kanálom nepozdaval. Mame novostavbu 2 roky obyvanu. Pri kamerovej inspekcii sme zistili poskodene potrubie pod cestou pri pripojke na hlavny kanalovy zber. Pre istotu nam este skontroloval aj kanalove potrubie pod domom a tam bolo vsetko OK. Zaznamy ochotne poskytol pre ulozenie na mojom PC kvôli tomu, ze ich budem potrebovat pri nahlasovani problemu s kanalizáciou. V buducnosti sa na tuto firmu v pripade potreby urcite obratime, vizitku mame odlozenu. Lubo Cekan, Pecovska Nova Nes.
Maros Tkac
24.01.2024
K servis-MK,s.r.o.
Rýchlosť spoľahlivosť a ochota pomôcť. Ďakujeme.
Anna Kokošková
23.01.2024
K servis-MK,s.r.o.
Boli sme veľmi spokojný s prevedenou prácou - a ak by aj ostatné služby fungovali tak ako táto - tak by to bolo super. Ochotný, spoľahlivý majiteľ firmy , pefektne prevedené služby , rozumná cena a hlavne kvalitne odvedená práca. Ďakujeme
SeeStore s.r.o.
11.01.2024
VASODPADY
Včera upchana rúra odpad, dohodnutá cena 120 prišli pozrel kamerou 5 sekúnd a na konci chcel 130 eur. Vravím si čo už hlavne že to je a potom prekvapenie + ešte za kameru 70 eur, príšerný prístup, zlodejina. Nikdy viac.
František Uličný
01.01.2024
Gart SK s.r.o
Pohoda dobrá firma
miroslava kalisova
28.12.2023
VASODPADY
Najhoršia firma s akou som sa kedy stretla … a ceny si hádžu aké len chcú za 10 minút 90 eur a chceli 120 neurobili nič a ešte blbe reči okolo toho že naša cesta tu bola zbytočná … nezabúdajte nás zákazník náš pán ….
Peter Besterci
11.12.2023
VASODPADY
Za desať minút práce - prečistenie kanalizačného potrubia si naúčtovali 100 € + 15 € cesta.Neviem si predstaviť ,keby to museli prebíjať hodinu,to by my nestačil ani mesačný plat.Bolato moja prvá skúsenosť s touto firmou a po tomto aj posledná.Žiadná cena počas nášho rozhovoru nebola uvedená,ani na žiadnej cene sme sa nedohodli.Počas telefonátu ste iba chceli poslať moju adresu do smsky a že vaši pracovníci by mali dôjsť večer.Takže je nefér od vás tvrdiť veci,ktoré v telefonáte nezazneli.
Emil Dubjak
11.12.2023
A - Z ISZA s. r. o.
Profesionálny prístup,veľmi prijateľná cena