Lekár - špecialista na reprodukčné zdravie

Triediť: Najlepšie hodnotené




Gyncare - Košice Magnezitárska 2/C, 040 13 Košice

Gyncare - Košice

46 Recenzie
Magnezitárska 2/C, 040 13 Košice
Nedarí sa vám otehotnieť? V centre pre asistovanú reprodukciu Gyncare vyriešime vaše problémy komplexne a efektívne. Zistite viac.
  • Bezbariérové parkovanie
  • Bezbariérový vstup
  • Bezbariérová toaleta
  • Toalety
  • Prijímajú tu nových pacientov

Odporúčané recenzie





Dominik Franka
08.02.2024
Gyncare - Košice
Keď sa preruší tehotenstvo, kedy potom pokračuje ?
Miroslav Kovac
15.01.2024
Gyncare - Košice
Dobrý mám taký problém neviem či som plodný alebo nie skúšal som to viac krát a nikdy sa nič nechitilo môžem sa objednať na spermiogram alebo ako mám postupovať ?
Natallia Doval
27.12.2023
Gyncare - Košice
Výhody:1. Vedia ponúknuť viac možnosti na rôzne vyšetrenia ako iné kliniky.2. Profesionálne vykonané zákrokyNevýhody:1.Veľmi zla komunikácia,2. Keď výsledky po dohode mali byt poslane na email, ale opakovane žiaden neposlali.Recepty na antibiotiká, ktorého platnosť je 3 dni, posielajú poštou a bez vysvetlenia z akého dôvodu tento recept poslali.3. Termín objednania nedodržujú, pacientov nechávajú bez informácie čakať hodinu po termíne.Este reakcia na reakciu Gyncare> to ze mam zahranicne RC neznamena, ze lieky nemozu byt predpisane elektronicky, vase tvrdenie je zavadzajuce. Bezne mam lieky predpisane elektronicky a nikto s tym problem nemal, iba vy. Predpisat ATB a poslat recept postou s vedomim ze platnost receptu je 3 dni, bez toho aby ste nas o tom oboznamili aspon telefonatom / emailom je velmi neprofesionalne.
Lenka Gorecká
22.11.2023
Gyncare - Košice
Nechcela som písať túto recenziu, ale keďže mi to ešte aj po určitom čase návštevy tejto kliniky stále leží v žalúdku, tak by som žiaľ neodporúčala silnejším (vahovo) ženám túto kliniku, kde podľa nich “ Pomôžeme vám prekonať často fyzicky aj emočne náročné obdobie a poskytneme vám nielen efektívnu liečbu, ale aj psychickú podporu.” Čo vôbec nie je pravda. Musím apelovať na doktorku Balašicovú, ktorá mi pár slovami pokazila úplne dojem z celej kliniky, kde sa k Vám správajú slušne všetci, až na túto doktorku. Slečny, čo pracujú na recepcii, robia skvelú prácu, čo sa žiaľ o tejto doktorke povedať nedá. Správala sa k nám s partnerom, akoby sme boli nejakí podradnejší ľudia a taktiež mala úplne nevhodné poznámky, ktoré ale že vôbec neboli ani len hraničiace s výrokom “budeme k vám pristupovať citlivo”.Mrzí ma takáto skúsenosť s klinikou, kde sa platia nemalé peniaze.
Peter Poštár
21.11.2023
Gyncare - Košice
Za mňa spokojnosť, príjemné recepčné, personál, diskrétny prístup, rýchle vybavenie od objednania po výsledky v ten deň
Saska Balintova
20.11.2023
Gyncare - Košice
Zlá skúsenosť, celé zlé, žiadna ochota už pri prvom pokuse sa odmieta MUDr. s vami komunikovať. Takže neodporúčam.
Martina Krešňáková
20.11.2023
Gyncare - Košice
Personál milý, sestričky ochotné , cítila som sa dobre
Tatiana Kovacova
18.11.2023
Gyncare - Košice
Za mňa nie. Chýbajú základné vysetrenia. Ide to tam ako na páse. Prestúpila som do iného centra a úplne iný prístup...
Natalia Novoveska
18.11.2023
Gyncare - Košice
Som spokojná, určite odporúčam všetkým. Pán doktor Herman je úprimný a má ľudský prístup.