Predaj a lízing automobilov Maserati

Triediť: Najlepšie hodnotené




Different Car Services Hlavná 39, Prípojná 5, 059 21 Svit

Different Car Services

17 Recenzie
Hlavná 39, Prípojná 5, 059 21 Svit
  • Kreditné karty
  • Bezbariérové parkovanie
  • Bezbariérový vstup
  • Nákupy v predajni
  • Debetné karty
AutoHahn

AutoHahn

19 Recenzie
AutoHahn je spoločnosť poskytujúca služby v oblasti sprostredkovania predaja a dovozu nových, predvádzacích a jazdených luxusných vozidiel
  • Identifikuje sa ako vlastnené ženou
  • Požičovňa áut

Odporúčané recenzie





Dominika Matejčíková
24.01.2024
Different Car Services
Určite odporúčam, všetkým ktorý len trošku váhajú.Autíčko mám už skoro rok, všetko ide ako má.Veľmi by som chcela poďakovať celému DCS, s ničím nemajú problém, vždy ale naozaj vždy, Vám zodpovedia všetky vaše otázky. Ženám, ktoré sa v autách nevyznajú chcem len odkázať obráťte sa na DCS. Prístup k zákazníkom majú na 120%, odpoveď dostanete do pár minút, aj cez víkend, aj na banálne otázky typu ( svieti mi kontrolka, čo mám robiť).Ešte raz veľké ĎAKUJEM.
StreetView trusted PANORAMAS Rostislav Montag
13.01.2024
AutoHahn
Přístup
Peter Kosturák
06.01.2024
Different Car Services
Palec hore. :-)
martin havlik
30.12.2023
AutoHahn
U tohto predajcu si poriadne preverte odometer!!!
Peter Polak
23.12.2023
AutoHahn
S upozornenim p. Havlika sa da jedine suhlasit. Velmi ale velmi pozorne a dosledne si pred kupou treba skontrolovat odometer. A samozrejme ak pan “majitel” nema co skryvat tak s tym bude len suhlasit a nie podavat trestne oznamenia. Tie sa predsa podavaju na podvodnikov a necestnych predajcov a nie na ludi ktori sa snazia druhych chranit a upozornovat pred moznymi podvodmi a podvodnikmi… Prajem krasny den…
Matúš Adamkovič
22.12.2023
AutoHahn
Perfektná predajňa
Matej Pleško
19.12.2023
Different Car Services
Za mňa veľké sklamanie. Dal som si naceniť dopravenie auta z Nemecka. Cenová ponuka na kilometre z BA do Nemecka a späť. Po dohodnutí sa som sa vydal deň vopred na miesto prevzatia vozidla, po príchode do Nemecka mi bolo oznámené, že odťahovka príde o pol dňa neskôr ako má (po záverečnej predajne), lebo brala ešte jedno auto na opačnom konci Nemecka, ktoré im deň pred mojou nakládkou nevydali. Náhradné auto mi neposlali, opakujem, mal som platiť celú cestu za BA tam aj späť. Nakoniec som do noci musel riešiť náhradu, ktorá mi ráno prišla pre auto, ktorá bola mimochodom o tretinu lacnejšia. Zostal som sklamaný, nakoľko som mal niekoľko pozitívnych recenzií.
Nino Gál
06.12.2023
Different Car Services
Veľká spokojnosť so službami , chalani všetko vybavili ja som si prišiel už len pre autíčko. Dakujem aj p. Ferencovi ktorý vždy pomohol ako vedel dakujem.
Natalie Yushchenko
05.12.2023
Different Car Services
Дякую за сервіс. Як дізналися, що я з України, то зробили за 5 хвилин все. Була невелика проблема з кришкою бака.
Jozef Doliňák
18.11.2023
AutoHahn
Predaj áut