Vodáreň

Triediť: Najlepšie hodnotené




Wilseko Južná trieda 1564/33, 040 01 Košice

Wilseko

44 Recenzie
Južná trieda 1564/33, 040 01 Košice
Sme najlepší na Slovensku. Profesionalita a spoľahlivosť sú u nás samozrejmosťou. Neváhajte sa na nás obrátiť.
  • Bezbariérové parkovanie
Vodár Kopčanský Jaroslawská 3948/1, 071 01 Michalovce

Vodár Kopčanský

37 Recenzie
Jaroslawská 3948/1, 071 01 Michalovce
Ponúkame čerpadlá ponorné, obehové, samonasávacie. V eshope nájdete aj náhradné diely a príslušenstvo na čerpadlá, armatúry, nádrže a vodárne.
  • Bezbariérové parkovanie
  • Bezbariérový vstup
Meratech-solar, s.r.o. - vodoinštalácia a kúrenie Pri sýpke 6, 071 01 Michalovce

Meratech-solar, s.r.o. - vodoinštalácia a kúrenie

28 Recenzie
Pri sýpke 6, 071 01 Michalovce
Obchod s vodoinštalačným a kurenárskym materiálom, ktorý ponúka aj vodoinštalačné a kurenárske práce. Pomôžeme vám s vodou aj kúrením. ✅
  • Online odhady
  • Služby na mieste
  • Opravárenské služby
  • Bezpečné pre osoby so zmeneným pohlavím
  • Vhodné pre komunitu LGBTQ+

Odporúčané recenzie





Patrik Binda
16.02.2024
Meratech-solar, s.r.o. - vodoinštalácia a kúrenie
Poradenstvo, ustretovost, kvalitne materialy v ramci ponuky, promptne vybavenie objednavok. Odporucam v kazdom smere.
Adriana Falls
16.02.2024
Vodár Kopčanský
Predajňu odporúčam profesionálne poradenstvo,milý a ochotný personál
Dana Gerocova
14.02.2024
Vodár Kopčanský
Veľmi odborné poradenstvo a prístup..
Žaneta Diabelková
12.02.2024
Vodár Kopčanský
Milý a ochotný personál. Určite odporúčam :)
Marek Čonka
05.02.2024
Vodár Kopčanský
Nedajte sa obabrat ich webstrankou, je z roku 2006, napriklad sanitarnu keramiku v tomto obchode nemaju ziadnu. Zbytocne zabitych 20 minut.
Vladimír Vajs
27.01.2024
Meratech-solar, s.r.o. - vodoinštalácia a kúrenie
...som velmi spokojny s poskytnutou službou ako aj cenou materialu pri oprave vodoinštalacie..osobitne majiteľ spoločnosti pan Ján Demko je veľmi ústretovy, profesionalny a spoľahlivy pri vybavovani objednavky..ďakujem a nech sa spoločnosti naďalej dari..V.Vajs st.
Silvia
23.01.2024
Vodár Kopčanský
Predajňu odporúčam, profesionálny prístup, ochota poradiť a široký výber sortimentu.
Róbert Čečetka
19.01.2024
Wilseko
Potreboval som vyčistiť podlahové kúrenie v rodinnom dome, po niekoľko ročnej prevádzke. Na základe odporúčania som kontoval spoločnosť Wilseko. Následne mi zavolala z ochotného oddelenia p. Martina T., ktorá mi všetko podrobne vysvetlila a požiadala o doplňujúce informácie. Následne mi bol navrhnutá prijateľná cena a termín čistenia. V daný deň prišiel ich pracovník (presne na čas), ktorý mi opätovne veľmi ochotne vysvetlil čo sa bude robiť. Doobjednal som si aj čistiaci filter, ktorého montáž mi neúčtovali, ako bonus.Samotné čistenie začalo cca. o 8:30 a páni technici skončili okolo 15:30. Poobede prišiel ešte jeden technik, ktorý montoval filter a skontroloval kúrenie. Opäť ochotne mi vysvetlil, ako mám filter čistiť. Pred odchodom po ukončení prác po sebe kompletne poupratovali a nenechali žiadny odpad. :)Naozaj som bol veľmi milo prekvapený profesionálnym prístupom zamestnancov spoločnosti Wilseko. Jednoznačne ich odporúčam a ďakujem za vykonané práce.Róbert Č.
Ja Osobne
09.01.2024
Wilseko
Profesionáli a slušní ľudia od prijatia objednávky - na čistenie a preplach systémov kúrenia, čistenie rozvodov vody a inštaláciu úpravne vody - až jej realizáciu. Všetko potrebné mi pred realizáciou s prehľadom a znalosťou i praktickými radami vysvetlila pani Martina, ktorá so mnou vždy trpezlivo komunikovala. Montážnici boli taktiež trpezliví, ochotní urobiť všetko tak, aby splnili moje (často dodatočné) požiadavky. Z mojich skúseností ako jediní nekritizovali prácu predchádzajúcich majstrov!!!, ale pustili sa aj do odstránenia nečakaných prekážok. Po skončení prác nechali po sebe upratané a odišli s podrobným vysvetlením mojich spotrebiteľských povinností. Skutoční odborníci, ďakujem!
Roman Borkes
03.01.2024
Meratech-solar, s.r.o. - vodoinštalácia a kúrenie
Meratech-solar nie len ponúka kvalitný sortiment ale taktiež aj realizuje vodu, kúrenie, kanalizácie a solár, takže všetko na jednom mieste.Majiteľ spoľahlivý a férový človek. Na predajni Vám pomôže veľmi ochotný pán so znalosťami v tomto smere.